SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
BESPLATNA ISPORUKA ZA RAČUN PREKO 4.500 DINARA
Novosti

Novosti

  

“Tešio sam se da će sve biti bolje kada se probudim. Ali postojao je jedan mali problem. Prethodno je trebalo zaspati.”

Đ. B.

detaljnije

Predstavljamo vam sasvim novi brend kozmetike na našem tržištu: Mella+ Oaza Zdravlja. Potpuno prirodni Mella preparati dizajnirani su od strane vrhunskih stručnjaka iz oblasti medicine i farmacije. Mella kozmetika je sačinjena od tri linije: Sebum control, Hydro control i Age control.

detaljnije

Imunitet je sposobnost našeg organizma da se odupre i odbrani od virusa, bakterija, gljivica, toksina, jednom rečju bolesti. Imunitet može biti urođeni, on se nasleđuje i stečeni koji zavisi od načina života i raznih okolnosti koje nas okružuju.

detaljnije

Koža pamti i svakodnevna briga o njoj je jako važna, naročito u letnjem periodu. Prilikom češćeg izaganja suncu koža zahteva posebnu negu. Izbegavanje nege leti može dovesti do nepopravljivih posledica. Koliko je važno pravilno koristiti odgovarajući zaštitini faktor (SPF50), toliko je važna i nega kože posle sunčanja. Sve zajedno je presudno za ujednačeno lep ten i zdravu kožu.

detaljnije

Poslednjih godina sve veći broj ljudi se žali na tegobe vezane za alergiju na ambroziju. Statistički podaci pokazuju da ambrozija spada u opasne alergene koja izaziva tegobe kod 10% populacije i uzročnik je 75% svih polenskih alergija.

detaljnije

U doba velikog broja preparata koji nam služe za prevenciju i održavanje zdravlja, preparati probiotika su ubedljivo među najbrojnijima. Gotovo da nema časopisa ili emisije koje se bave zdravljem a da se probiotici ne pomenu. Iako su otkriveni pre više od sto godina, njihova važnost i širok spektar primene doživljavaju ekpanziju u zadnjoj deceniji. Pitanje se samo nameće - kako izabrati pravi probiotik, kada ga i kako treba uzimati.

detaljnije

Nega stopala je jako bitna, jer su stopala deo tela koji nosi čitavu našu težinu. Složićete se da to nije nimalo lak zadatak. A tu je i estetski momenat.

detaljnije

Astaksantin je crveni pigment iz grupe karotenoida. U hrani ga najviše ima u lososu, škampima, jastogu, rakovima a upravo od astaksantina i potiče njihova ružičasta boja.

detaljnije

Došlo nam je proleće i sve više vremena provodimo napolju, uživamo na suncu, toplijem vremenu, mirisu sveže trave, ali mnogima sa prolećem dolaze i brige zvane alergije, koje su poznate i kao četvrta najčešća hronična bolest u svetu.

detaljnije

Karotenoidi su organski pigmenti, nalaze se u biljkama i daju im intenzivnu crvenu, žutu i narandžastu boju. Poznato je oko 600 vrsta karotenoida a neki od njih su beta karoten, alfa karoten, lutein, zeaksantin, astaksantin, likopen…

detaljnije

Za pravilan rast i razvoj dece, od presudnog značaja je dobro izbalansirana ishrana koja će omogućiti adekvatan unos vitamina, minerala i drugih hranljivih sastojaka.

detaljnije

Beograd / London – Internet sajt apoteka Oaza zdravlja iz Srbije (www.oazazdravlja.rs) nominovan je za najbolji internet sajt u celom svetu u kategoriji “Internet sajtovi (Web)” od strane profesionalaca u kreativnoj i advertajzing industriji koji su članovi sajta Creativepool.

detaljnije
string(0) ""
string(0) ""