Proizvode koje želite da poručite putem internet prodavnice, možete platiti na više načina:

•        plaćanje pouzećem gotovinski u trenutku isporuke

•        platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu

•        plaćanje na račun u banci
 

 

Plaćanje se vrši online platnim karticama koje su jasno naznačene na internet sajtu u vidu logotipa. Platne kartice, kreditne i debitne, koje je moguće koristiti su Maestro, Mastercard, American Express, Viza, Viza electron i Dina. Plaćanje je takođe moguće i pouzećem pri preuzimanju proizvoda dostavljenih od strane kurirske službe.

 
Plaćanje pouzećem

Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste prethodno poručili putem našeg sajta www.oazaadravlja.rs, plaćanje porudžbine se vrši isključivo u gotovom novcu u dinarskoj valuti na ruke kuriru naše partnerske kurirske službe koji Vam donosi pošiljku.

Plaćanje karticama

Svoju narudžbinu možete platiti Maestro, Mastercard, American Express, Viza, Viza electron i Dina platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.
Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke Intesa koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.
Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke:
 
Broj kartice,
datum isteka i
CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.
 
 
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke.

Podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

*Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke Intesa, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

Plaćanje na račun u banci

Vašu narudžbenicu možete platiti putem uplatnice u pošti ili u banci. Nakon vidljive uplate, pošiljka se pakuje i predaje kurirkoj službi koja Vam isporučuje pošiljku na navedenu adresu.

Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.
Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko ZU Apoteka „Oaza zdravlja“  mora ispunjavati sledeće uslove:
Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini.
Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.
Želimo Vam uspešnu kupovinu.