TEST ZA TRUDNOĆU BABYRAPYD - TRAKA TEST ZA TRUDNOĆU BABYRAPYD - TRAKA
PHARMANOVA BEOGRAD

TEST ZA TRUDNOĆU BABYRAPYD - TRAKA

Šifra artikla: 21866

BABY RAPID®hCG test traka za rano otkrivanje trudnoće namenjen je kvalitativnom utvrđivanju povišenog nivoa humanog horionskog gonadotropina u urinu. Rezultat se može očitati vizuelno posle nekoliko minuta, dajući pozitivan ili negativan rezultat testa na trudnoću.

0,00 RSD
420,90 RSD
420,90 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Proveri dostupnost
( Odredi veličinu )
  • NSZ
Količina: 1 KOM
2
1
Sačuvajte u listi želja
Kliknite na ikonicu kako biste proizvod pogledali iz svih uglova
Pomoć

Test za rano otkrivanje trudnoće.

Postupak izvođenja testa:
1. Otvorite kesicu i izvadite test traku.
2. Uronite test traku u uzorak urina tako da strelice budu okrenute prema urinu. Pri potapanju ne prelazite označenu graničnu liniju. Izvadite traku posle 15 sekundi i položite je na čistu, suvu, neapsorbujuću površinu (kao što je poklopac posude za urin).
3. Sačekajte da se pojave obojene linije. U zavisnosti od koncentracije hCG-a, pozitivni rezultati mogu se videti za samo 40 sekundi. Za sve rezultate, sačekajte 5 minuta da biste potvrdili svoje zapažanje. Ne očitavajte rezultat posle više od 30 minuta.                      

POZITIVAN REZULTAT: Na traci su vidljive dve udaljene crveno obojene linije, jedna u polju kontrole (C), a druga u polju testa (T).
NEGATIVAN REZULTAT: Na traci je vidljiva samo jedna crveno obojena linija, u polju kontrole (C). U polju testa (T) ne pojavljuje se ni crvena niti ružičasta linija.
NEVAŽEĆI REZULTAT: Ne pojavljuje se kontrolna linija. Nedovoljna količina uzorka ili nepravilna proceduralna tehnika najverovatnije su razlozi za nepojavljivanje kontrolne linije. 
 

Trenutno nema komentara

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
BABY RAPID®hCG test kartica za rano otkrivanje trudnoće namenjena je kvalitativnom ...
558,90 RSD