TEST ZA TRUDNOĆU BABYRAPYD - KARTICA TEST ZA TRUDNOĆU BABYRAPYD - KARTICA
PHARMANOVA BEOGRAD

TEST ZA TRUDNOĆU BABYRAPYD - KARTICA

Šifra artikla: 9463

BABY RAPID®hCG test kartica za rano otkrivanje trudnoće namenjena je kvalitativnom utvrđivanju povišenog nivoa humanog horionskog gonadotropina u urinu. Rezultat se može očitati vizuelno posle nekoliko minuta, dajući pozitivan ili negativan rezultat testa na trudnoću.

0,00 RSD
558,90 RSD
558,90 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Proveri dostupnost
( Odredi veličinu )
  • NSZ
Količina: 1 KOM
2
1
Sačuvajte u listi želja
Kliknite na ikonicu kako biste proizvod pogledali iz svih uglova
Pomoć

Test za rano otkrivanje trudnoće.

Postupak izvođenja testa:
1. Otvorite kesicu i izvadite test.
2. Stavite reakcionu karticu na čistu i ravnu površinu. Držeći pipetu uspravno, nanesite 4 pune kapi urina (oko 0,2 mL) u ovalni otvor reakcione kartice, zatim počnite da merite vreme. Vodite računa da mehurići vazduha ne začepe otvor kartice.
3. Sačekajte da se pojave obojene linije. U zavisnosti od koncentracije hCG-a, pozitivni rezultati mogu se videti za samo 40 sekundi. Za sve rezultate, sačekajte 5 minuta da biste potvrdili svoje zapažanje. Ne očitavajte rezultat posle više od 30 minuta.

POZITIVAN REZULTAT: Na traci su vidljive dve udaljene crveno obojene linije, jedna u polju kontrole (C), a druga u polju testa (T).
NEGATIVAN REZULTAT:Na traci je vidljiva samo jedna crveno obojena linija, u polju kontrole (C). U polju testa (T) ne pojavljuje se ni crvena, niti ružičasta linija.
NEVAŽEĆI REZULTAT: Ne pojavljuje se kontrolna linija. Nedovoljna količina uzorka ili nepravilna proceduralna tehnika najverovatnije su razlozi za nepojavljivanje kontrolne linije.

Trenutno nema komentara

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
BABY RAPID®hCG test traka za rano otkrivanje trudnoće namenjen je kvalitativnom utv...
420,90 RSD