CELERIT PLUS KREM 25ML CELERIT PLUS KREM 25ML

CELERIT PLUS KREM 25ML

Šifra artikla: 42783

Celerit® Plus krema za izbjeljivanje sa UV zaštitnim faktorom je kozmetički proizvod koji izbeljuje hiperpigmentacije i neguje kožu. Tajna Celerit® Plus kreme je u posebnoj kombinaciji  prirodnog ekstrakta biljke potočarke, vitamina C i E i pantenola, a sadrži i UVA i UVB zaštitne filtere koji štite kožu od štetnog sunčevog zračenja.

Proveri dostupnost
( Odredi veličinu )
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja
Kliknite na ikonicu kako biste proizvod pogledali iz svih uglova
Pomoć

Celerit® Plus krema za izbjeljivanje sa UV zaštitnim faktorima predstavlja prirodno rešenje za izbeljivanje hiperpigmentacija kao što su: sunčeve fleke (Lentigo solaris), staračke fleke, hormonske fleke (Cloasma) i pigmentacije posle akni i upala na koži. Svojstvo izbeljivanja potočarke dodatno je pojačano delovanjem vitamina C, koji ujedno sprečava nastajanje novih pigmentnih fleka delujući na proces oksidacije. Vitamin E deluje kao antioksidans koji štiti od nastajanja novih hiperpigmentiranih područja, a istovremeno sprečava starenje kože zaštitnim delovanjem protiv slobodnih radikala.  Pantenol efikasno hidrira i neguje kožu tj. uspostavlja prirodnu vlažnost, mekoću i elastičnost kože. UVA i UVB filteri štite kožu od štetnog sunčevog zračenja i tako sprečavaju nastajanje novih pigmentnih fleka.

Pakovanje

Tuba sa 25 ml kreme

Naneti tanak sloj Celerit® Plus kreme ujutru i uveče nakon čišćenja kože na prekomerno pigmentisana područja kože i nežno umasirati. Celerit® Plus krema može se koristiti preventivno protiv stvaranja novih hiperpigmentacija u sunčanim periodima godine.

Trenutno nema komentara

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
RETINOL B3 Serum protiv bora i neujednačenog tena
3.809,99 RSD
Sačuvano u omiljne
Redupetin krema koristi se za smanjenje pigmentnih mrlja. Intenzivno djeluje prot...
1.395,90 RSD