EUCERIN HYALURON FILLER+ ELASTICITY KREM OČI 15ML SPF15 EUCERIN HYALURON FILLER+ ELASTICITY KREM OČI 15ML SPF15
BEIERSDORF-EUCERIN

EUCERIN HYALURON FILLER+ ELASTICITY KREM OČI 15ML SPF15

Šifra artikla: 49253

Anti-age krema za zrelu kožu sa UVA i UVB zaštitom za područje oko očiju

Poboljšava elastičnost kože i popunjava duboke bore.

Koža je značajno čvršća i izgleda sveže i sjajno.
 

0,00 RSD
3.456,54 RSD
3.456,54 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Proveri dostupnost
( Odredi veličinu )
  • NSZ
Količina: 1 KOM
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

 

Anti-age krema za zrelu kožu za područje oko očiju
Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Krema za područje oko očiju je anti-age krema koja popunjava duboke bore i poboljšava elastičnost kože.

Ova jedinstvena formulacija pruža višestruke anti-age efekte. Eucerin inovativnu kombinaciju hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca i arktina (komponente koja dokazano ubrzava obnavljanje kolagena u ćelijama kože), popunjava čak i duboke bore. Koža oko očiju je glatka i čvršća i ima blistav, odmoran izgled.

Ova krema za područje oko očiju, takođe, sadrži i zaštitni faktor SPF 15, kao i UVA filtere za dodatnu zaštitu od sunčevih zraka koji mogu da uzrokuju nastanak bora i ubrzaju proces starenja kože. Ona ne sadrži parfeme, nekomedogena je, oftalmološki je testirana i pogodna za upotrebu kod osoba koje koriste kontaktna sočiva.

SVOJSTVA

brzo se upija, nekomedogeno, odlična baza za šminku, SPF 15, UVA zaštita, bez parfema, pogodno za upotrebu kod osoba sa kontaktnim sočivima


KLJUČNI SASTOJCI - HIJALURONSKA KISELINA I ARKTIN (ARCTIUM LAPPA)

Hijuronsku kiselinu stvaraju ćeije kože i ona je deo vezivnog tkiva kože. Ima sposobnost da veže  količinu vode koja je između 1.000 i 10.000 puta veća od njene težine (odnosno jedan gram vezuje između jednog i deset litara vode). Kako starimo, prirodna sposobnost kože da proizvodi hijaluronsku kiselinu opada usled čega se formiraju i produbljuju bore.

Arktin je prirodni derivat izolovan iz ploda čička koji se kao aktivni sastojak nalazi u Eucerin DermoDENSIFYER liniji preparata. Kada se nanosi topikalno, ovaj efikasan, prirodni derivat stimuliše obnavljanje oslabljenog vezivnog tkiva u ćelijskim zidovima, jačajući tako kožu i povećavajući njenu elastičnost.  
Arktin takođe podstiče obnavljanje kolagena i time dramatično usporava proces starenja, pomaže koži da se zategne i ponovo dobije na gustini, usporavajući formiranje novih linija i bora.

Klinička i dermatološka ispitivanja, uključujući i oftalmološke testove, dokazano pokazuju veoma dobru efikasnost i podnošljivost na koži.

GLAVNI REZULTATI

Pored drugih kliničkih i dermatoloških studija, sprovedena je i studija samoprocene preparata¹ koja je uključila 119 žena starosti između 50 i 65 godina. One su potvrdile sledeće rezultate nakon jedne i četiri nedelje primene preparata:

  • 99%: pruža podmlađen izgled
  • 99%: koži daje čvršći izgled
  • 99%: hrani kožu
  • 98%: koži daje blistav izgled
  • 98%: koža je hidrirana
  • 98%: ublažava tamne kolutove oko očiju

Aqua  Glicerin  C12-15 Alkyl Benzoate  Ethylhexyl Salicylate  Octocrylene  Hydrogenated Coco-Glycerides  Butyl Methoxydibenzoylmethane  Synthetic Beeswax  Behenyl Alcohol  Methylpropanediol  Glyceryl Stearate Citrate  Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine  Stearyl Alcohol  Sodium Hyaluronate  Arctium Lappa Fruit Extract  Pimpinella Anisum Fruit Extract  Carbomer  Trisodium EDTA  Sodium Hydroxide  Dimethicone  Phenoxyethanol  Ethylhexylglycerin  1-2-Hexanediol  

Trenutno nema komentara

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Anti-age 39887
Protiv bora. Čvrstoća. Ujednačenost. Koriguje čak i najudblje bore. Koži daje čvrs...
3.770,22 RSD